пʼятниця, 01 вересня 2017 19:48

Савченко у стилі Сталіна, оголений Ляшко на пляжі, Добкін на "овощной вечеринке" - як провели літо нардепи
7

5 вересня розпочнеться сьома сесія Верховної Ради. Тоді депутати зберуться під куполом парламенту.

Gazeta.ua нагадує, як нардепи проводили літні канікули.

Голова Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко відправлявся із сім'єю на відпочинок в Іспанію. До Барселони він полетів разом із дружиною Росітою Сайранен і донькою Владиславою, писав у серпні "Обозреватель".

 
 

Колега Ляшка по фракції, народний депутат Сергій Рибалка 23 серпня відпочивав на яхті в Сен-Тропе. Фото на наступний день оприлюднив сайт "Страна.ua". На світлині Рибалка розважаються в оточенні шістьох жінок. Вони у купальниках. Нардеп зняв яхту на тиждень. Загальна сума за оренду становить близько € 60 тис. На яхті є п'ять пасажирських кают. Судно має 35 метрів в довжину і плаває під прапором Маршаллових островів.

 
 

"Овощную вечеринку" провів із друзями у себе в маєтку нардеп з "Опоблоку" Михайло Добкін."Кінець літа, було багато з'їдено, трошки випито. Тому здоровий спосіб життя - ЗСЖ. І трошки овочів на хорошому відкритому вогні. Буде все дуже скромно для печінки", - розповів Добкін на відео у Facebook. Він похизувався трилітровою пляшкою рожевого вина, "щоб скрасити тугу за відсутнім на столі м'ясом".

 
 

Позафракційний народний депутат Надія Савченко здивувала мережу новим вбранням. Знімок із Савченко у стилі радянського тирана Сталіна оприлюднив у Facebook політолог Олексій Голобуцький.

Давньоруським вбранням своєї доньки Ярини похизувався у Facebook спікер Андрій Парубій. На початку серпня він відпочивав на фестивалі Тустань на Львівщині.

 
14 липня Верховна Рада закрила шосту сесію. Депутати перебувають на канікулах. Сьома сесія розпочнеться у вівторок.
Зараз ви читаєте новину «Савченко у стилі Сталіна, оголений Ляшко на пляжі, Добкін на "овощной вечеринке" - як провели літо нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі