середа, 14 червня 2023 04:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Російська еліта вже зрозуміла, що РФ програла у війні з Україною – ГУР

Російська еліта вже зрозуміла, що РФ програла у війні з Україною – ГУР
Речник ГУР Андрій Юсов заявив, що російські еліти вже в курсі, що програли війну. Фото: Лівий берег

Російські еліти вже почали усвідомлювати, що програли війну в Україні.

Вони чудово розуміють, що вторгнення було злочином світового рівня, а не просто помилкою, заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Тепер обовʼязки прессекретаря окупаційної мрії виконують особисто диктатор Володимир Путін та голова міноборони РФ Сергій Шойгу. Це доводить, що всередині держави-терориста вже ніхто нікому не довіряє, розповів Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відкривається більше варіантів" – Росія боїться українського наступу

Росіяни також скоро перестануть довіряти свої владі, додав розвідник.

"Колективний Путін розуміє глухий кут, в якому перебуває. Колективний Путін – це найближче оточення диктатора, люди, які ухвалюють рішення, впливають на ухвалення рішень, звичайно, підстав для оптимізму вони не мають, це не означає, що нам легко і буде легко", – заявив він.

Ворог готувався до активних дій українських захисників. Весь світ бачить в онлайн режимі ці багатокілометрові рови, інженерні споруди, мінні поля тощо, розповів Юсов.

Україна готується до звільнення Криму.

Колаборанти почали усвідомлювати, що їх ніхто не буде захищати на тимчасово окупованому півострові, розповів Юсов.

Якщо подивитися на доступні у відкритому доступі супутникові знімки та карти траншей, то можна побачити, що частина фортифікаційних споруд окупантів розташована далеко від материкової України. Це свідчить про те, що росіяни усвідомлюють, що їм доведеться відступати швидко та далеко.

Зараз ви читаєте новину «Російська еліта вже зрозуміла, що РФ програла у війні з Україною – ГУР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі