понеділок, 01 жовтня 2012 19:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Ніяких документів про виписку Тимошенко пенітенціарна служба не надавала - ДПтС

Ніяких документів про виписку Тимошенко пенітенціарна служба не надавала - ДПтС
Керівництво ДПтС вважає заяви Тимошенко "цілеспрямованою провокацією, спрямованою на дестабілізацію роботи лікарні та співробітників колонії". Фото: delo.ua

Державна пенітенціарна служба України стверджує, що екс-прем'єру України Юлії Тимошенко ніхто не вручав документів про виписку з харківської лікарні залізничників.

"Ніяких документів про виписку засудженій Тимошенко пенітенціарна служба не надавала, адже просто не має таких документів і не уповноважена приймати відповідні рішення. Відповідно, такі заяви засудженої є неправдивими і мають на меті обмови працівників пенітенціарної системи заради власного політичного піару", - повідомляє прес-служба пенітенціарної служби.

У повідомленні також зазначається: "Коментуючи деякі абсурдні заяви засудженої Тимошенко і представників її захистів, ДПтС України окремо інформує, що туалетну кімнату в палаті засудженої ніхто і ніколи не замикав!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко каже, що отримала виписку з лікарні

У прес-службі підкреслили, що 30 вересня вхідні двері відділення лікарні, в якому проходить курс реабілітації Тимошенко, були оснащені додатковим захистом - укріплені металевими гратами.

"Такі заходи вжито з метою забезпечення надійної охорони засуджених жінок, направлених для реабілітації в цей медичний заклад. Наявні до цього часу двері з пластику не забезпечували надійну охорону засуджених", - зазначили в повідомленні.

Керівництво ДПтС вважає поведінку та заяви як самої Тимошенко, так і представників її захисту, "цілеспрямованою провокацією, спрямованою на дестабілізацію роботи лікарні та співробітників Качанівської колонії".

Нагадаємо, раніше в понеділок адвокат Тимошенко озвучив її заяву про те, що від Державної пенітенціарної служби їй видали документ про припинення лікування та виписки з лікарні. Крім того, за твердженням екс-прем'єра, навколо неї "зварюють нову клітку, додаткові решітки, забирають необхідні предмети користування, закрили на ключ туалетну кімнату і поставили навколо мене потрійну кількість охорони".

Зараз ви читаєте новину «Ніяких документів про виписку Тимошенко пенітенціарна служба не надавала - ДПтС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі