понеділок, 01 жовтня 2012 17:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Після протесту на бетонній підлозі стан Тимошенко погіршився - адвокат

Після протесту на бетонній підлозі стан Тимошенко погіршився - адвокат
Олександр Плахотнюк каже, що Тимошенко стало погано. Фото: liga.net

Екс-прем'єру України Юлії Тимошенко стало гірше після того, як вона протестувала у лікарні проти заборони зустрітися з представники опозиції, заявив адвокат Олександр Плахотнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері

"Її стан погіршився ... Сказати, що погіршився, - значить, нічого не сказати", - сказав адвокат Тимошенко журналістам у понеділок.

Він нагадав, що 28 вересня Тимошенко в знак протесту проти заборони проведення зустрічі з соратниками лягла на бетонну підлогу в коридорі лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко у відеозверненні закликала людей скинути на виборах мафію

Як повідомлялося, 29 вересня на сайті партії "Батьківщина" з'явився відеозапис з Тимошенко, знятий її адвокатом. Тимошенко закликала перемогти на виборах "мафію" і назвала своє перебування в ув'язненні пеклом.

Напередодні керівництво Качанівської виправної колонії не дозволило Тимошенко зустрітися з представниками опозиції Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим та Григорієм Немирею. На знак протесту екс-прем'єр лягла на бетонну підлогу.

Зараз ви читаєте новину «Після протесту на бетонній підлозі стан Тимошенко погіршився - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі