вівторок, 12 березня 2013 15:24

"Не президент має вирішувати, чи розпускати парламент, а опозиція" - Яценюк

"Не президент має вирішувати, чи розпускати парламент, а опозиція" - Яценюк
Фото: svit24.net

Опозиційні сили вирішують, чи надавати президенту Віктору Януковичу право розпускати парламент.

Про це на прес-конференції заявили лідери опозиції Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

"Ми розуміємо, що розпускати парламент залежить від захтянок: захоче — розпустить, не захоче — не розпустить. Ми між собою так думаємо: чи надати йому право отак регулювати парламент? Ми ж можемо не дати йому права, бо якщо він матиме право розпустити парламент, він може його не розпускати, але постійно тримати на гачку", - заявив лідер "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінполіція вичавлюватиме ресурси із суб'єктів господарювання - експерт

"Коли очільники Партії регіонів нас переконують: не хочете працювати - ми підемо на розпуск парламенту, то відповідно наша реакція яка — звісно, розпускайте, ради Бога, то ми ще більше наберемо голосів", - додав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович виключив із Комітету з реформування ЗСУ Балогу й Тігіпка

Він сказав, що поки опозиція робитиме все, щоб забезпечити якісну роботу у Раді, а якщо з'явиться необхідність розпустити парламент, опозиціонери підуть на це, і розгорнуть свої штаби. "Не президент має вирішувати, чи розпускати парламент, а опозиція", - резюмував Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"Не президент має вирішувати, чи розпускати парламент, а опозиція" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі