понеділок, 27 травня 2024 09:10

Улюбленці весни: справи цих чотирьох знаків раптом підуть угору

Улюбленці весни: справи цих чотирьох знаків раптом підуть угору
Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, який шлях обрати, щоб на позитивній хвилі зустріти літо. Фото: pixabay.com

27 травня щасливчиками себе відчують Овни, Діви, Леви і Водолії. Все складеться так, як ви планували.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відчуєте себе улюбленцями весни, - говорить астрологиня. - Ваші справи раптом підуть угору. Останній понеділок весни потребуватиме зібраності й наполегливості. Не бійтеся власних бажань. Прислухайтеся до інтуїції. Вона підкаже, який шлях обрати, щоб на позитивній хвилі зустріти літо. Здаватиметься, що потрапили у безвихідь. Але більшість справ розв'яжуться самі по собі. Не впадайте у відчай, робіть те, що у ваших силах. Це день малих практичних справ".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цей день перевірятиме вас на щедрість та уміння співчувати. Частіше телефонуйте родичам, підтримайте добрим словом самотніх сусідів. Вболівайте за наших захисників та не забувайте донатити на армію.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Почуватиметеся втомленими, бо роками не ходили у відпустку. Зняти напруження допоможуть улюблені музика чи фільми. Зустрічатимете тих, хто змінить ваше життя на краще. Більше часу проводьте з друзями. Пересаджувати вазони краще увечері.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Вдало поєднувати їх поки не вдасться. Відмовтеся від гучних бенкетів з приводу родинних свят. Родичі можуть пересваритися між собою. Їхні погляди на ситуацію в країні не збігатимуться.

Рак (22 червня - 22 липня)

Перевіряйте кінцевий термін реалізації продуктів. Стережіться харчових отруєнь. Добрий час для початку занять з плавання. Особливо якщо шукаєте спосіб боротьби із зайвою вагою.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Цього дня важко буде догодити чиїмось смакам. Тому не намагайтеся комусь сподобатися. Робіть так, як подобається вам. Не бійтеся діяти наосліп. Щаститиме авантюристам та сміливцям. Безхмарне майбутнє чекає на працьовитих та цілеспрямованих.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Це ваш плідний час. Вирушайте у відрядження, плануйте важливі переговори. Вдалий період, щоб позбутися шкідливих звичок, як от куріння та переїдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купатимуться у розкоші - яким двом знакам цього тижня заздритимуть усі

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Грошей стає більше. Подбайте, щоб розумно їх розподілити. Заощаджуйте, гасіть борги, збирайте кошти на покупку мрії. Зараз до крамниці не йдіть. Продавці намагатимуться збути бракований товар.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Багато що зараз ітиме вам до рук. Але вагатиметеся, чи варто заради цього жертвувати особистим життям. Добре подумайте, перш ніж пристанете на пропозицію від роботодавців.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вранці можна іти в магазин. Придбані речі добре служитимуть. Увечері запрошуйте на побачення тих, хто сподобався вам. Зав'яжуться тривалі стосунки.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

У дім завітає людина, яка стане вашим супутником на решту життя. Закохуйтеся, ходіть на побачення. Не залишайте поза увагою листи від шанувальників у соцмережах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Дивуватиметеся власному апетиту. Хотітиметься всього та одразу. Не відмовляйте собі у задоволені. Організм підкаже, чого йому не вистачає. На фігурі це не позначиться.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Підкоріться ситуації і пливіть за течією. Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся. Не сваріться з людьми, від яких залежить ваше майбутнє.

Цього року найспекотнішими будуть липень та перша половина серпня. У червні може бути мало опадів. Науковці здивували прогнозом на літо.

Зараз ви читаєте новину «Улюбленці весни: справи цих чотирьох знаків раптом підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі