субота, 21 вересня 2013 03:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Не крутіть і не дуріть!" - Яценюк закликав ПР посприяти звільненню Тимошенко

"Не крутіть і не дуріть!" - Яценюк закликав ПР посприяти звільненню Тимошенко
Арсеній Яценюк. Фото: nikvesti.com

Опозиція виконала усі домовленості, досягнуті із владою, і тепер вимагає від президента Віктора Януковича, аби він виконав свої обов'язки й звільнив Юлію Тимошенко.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі Інтер заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Опозиція виконала всі умови, як і обіцяла. Для успішної євроінтеграції, ми прийняли закони, не блокували трибуну. Ми просимо президента виконати свої зобов'язання і звільнити Юлію Тимошенко", - зазначив Яценюк.

Водночас, за його словами, жодної пропозиції від Януковича щодо звільнення екс-прем'єра так і не надійшло.

Опозиціонер уточнив, що перший крок до такого звільнення - це надання Тимошенко можливості отримати медичну допомогу в Німеччині.

"Що стосується необхідності її медичного лікування, з цього приводу є висновки всіх клінік, які приїжджали і обстежували Юлію Володимирівну", - додав він.

Яценюк також закликав представників Партії регіонів "не крутити і не дурити" з питанням звільнення Тимошенко.

"Зараз відбувається яка історія: ви не хочете відпускати Тимошенко. Ви думаєте, що можна підписати угоду і надурити всіх – і народ України, і Європу, і опозицію, і Росію", - наголосив нардеп.

Але, на його переконання, "регіоналам" не вдасться це зробити.

"Якщо ви взяли офіс президента, якщо ви взяли всю повноту влади, якщо ви натворили біди, найдіть в собі сили виправити це", - зазначив Яценюк.

"І зараз не спихайте на те, що начебто вона погодиться чи не погодиться. Ви запропонуйте спочатку, а ми потім розберемося. Ви вирішіть це питання глобально. Попросіть Віктора Януковича..." - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Не крутіть і не дуріть!" - Яценюк закликав ПР посприяти звільненню Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі