середа, 11 грудня 2013 23:25

Експерт вважає вимоги опозиції недосяжними

Експерт вважає вимоги опозиції недосяжними
Фото: telekritika.ua

Політтехнолог Денис Богуш наголошує, що вимоги опозиції, зокрема щодо відставки уряду Миколи Азарова, є недосяжними.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Зараз жоден і з силовиків не подав у відставку, і ніхто їх не відправляє. Все через те, що Янукович вважає, що вони все правильно роблять", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "якщо він звільнить Захарченка, елемент його системи, то може посипатись структури, й сама вертикаль влади. І в Януковича будуть проблеми".

"Щодо опозиції та Майдану, то вони вже оголосили свої вимоги, але вони недосяжні. Був випадок, коли опозиція могла показати силу - під час голосування в парламенту за відставку уряду. Після цього в опозиції немає легітимних способів змінити владу. Хіба що Янукович вийде, і скаже: "Ми були не праві, і тому уряд і я йдемо у відставку". Малоймовірно, але можливий варіант", - резюмував політтехнолог.

В ніч проти середи "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності, розібравши барикади та наметове містечко, а вранці міліція намагалася взяти під контроль приміщення КМДА. Забарикадовані там мітингувальники з вікон поливали спецпідрозділи водою з пожежних шлангів. Згодом міліція відступила.

Зараз ви читаєте новину «Експерт вважає вимоги опозиції недосяжними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі