середа, 11 грудня 2013 20:33

Влада ніяк не може повірити, що ми не Білорусь, і не Росія - Саша Кольцова

Влада ніяк не може повірити, що ми не Білорусь, і не Росія - Саша Кольцова
Фото: vk.com

Співачка та журналістка Олександра Кольцова переконана, що проблема нинішньої політичної кризи полягає в тому, що влада не розуміє, що в українців занадто велике прагнення до волі. Про це вона сказала в коментарі Gazeta.ua.

"Влада ніяк не може повірити, що ми не Білорусь, і не Росія. Що наш заряд і прагнення до волі більше ніж у цих народів. Для нас є ключовим вислів: "Рабів у рай не пускають". Також влада, яку консультує Москва, намагається вдатися до м'якого силового сценарію, пробує загравати із людьми, розповідаючи новорічні казочки", - наголосила вона.

Окрім того, вона наголосила, що "є громадяни, які знають правду: про грабунки в бюджеті, про корупційні схеми, про збагачення "Сім'ї" Януковича та їх дотичних". "Тому їм не вдасться ігнорувати це. Вночі влада поступила підло та передбачувано. Тому зараз у опозиції є лише один козир - це півтора мільйона, що виходили на вихідних, і вони цим будуть користуватись до останнього, бо люди обурені", - підкреслила співачка..

Водночас, журналістка переконана, що нині опозиція та Майдан мають створити мобільні групи для пікетування судів, в яких намагаються засудити невинних людей.

"Також варто залучати громадськість в категорії 50+, особливо жінок, бо саме вони були для мене втіленням України. Їм зараз промивають мізки по Першому національному, але ситуація настільки кричуща, що до них починає доходити правда. Окрім того, необхідно приділити значну увагу агітації в регіонах. Тобто донести до людей в зрозумілій та неагресивній формі інформацію", - зазначила вона.

Також, Кольцова додала "немає сенсу говорити їм із Януковичем, особливо в формі вимог. По-перше, не почує, по-друге, вони все одно діятиме на свій розсуд. Можна ж імітувати компроміс, але люди повинні мати і відстоювати свою точку зору. Одна із головних вимог - не закривати справи проти "беркутівців". Інцидент буде вичерпаний лише тоді, коли винні будуть покарані. Тільки потім можна починати говорити хоч про якісь компроміси, бо вони спровокували народ на те, щоби люди вийшли".

Нагадаємо, у ніч проти середи "Беркут" спробував розігнати табір антиурядових протестів на Майдані Незалежності, розібравши барикади та наметове містечко, а вранці міліція намагалася взяти під контроль приміщення КМДА. Забарикадовані там мітингувальники з вікон поливали спецпідрозділи водою з пожежних шлангів. Згодом міліція відступила.

Зараз ви читаєте новину «Влада ніяк не може повірити, що ми не Білорусь, і не Росія - Саша Кольцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі