понеділок, 06 червня 2011 14:28

Єхануров побачив, як Янукович усвідомив критичний стан своїх реформ

Єхануров побачив, як Янукович усвідомив критичний стан своїх реформ

Критика уряду президентом Віктором Януковичем на останньому розширеному засіданні КМУ є свідченням того, що влада наблизилась до розуміння критичного стану, в якому перебувають задекларовані рік тому реформи.

Як повідомила прес-служба партії "Наша Україна", таквважає екс-прем'єр-міністр, керівник Центру соціально-економічних ініціатив Юрій Єхануров.

На його думку, така форма критики Кабміну дозволяє зробити висновок, що ця корекція уявляється у дещо примітивному вигляді – як необхідність зміни конкретних персоналій.

"Одних звільнити, інших – призначити, третіх – залишити при посадах, але щоб знали, що їх також можуть зняти в будь-який момент", - уточнив Єхануров.

За його словами, корекція політики реформ повинна передбачати як переоцінку нинішнього стилю управління, так і впровадження низки інституційних змін.

"При цьому завдання опозиції полягає не просто у критичній оцінці провалів влади, а, передусім, у формуванні консолідованих альтернативних пропозицій. Саме тому вимога корекції політики реформ повинна стати спільною платформою тих політичних сил, які опонують владі", - наголосив експерт. 

Зараз ви читаєте новину «Єхануров побачив, як Янукович усвідомив критичний стан своїх реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі