понеділок, 06 червня 2011 10:47

Янукович закликав пресу писати правду

Янукович закликав пресу писати правду

Президент України Віктор Янукович закликав журналістів об'єктивно і правдиво інформувати людей про все, що відбувається в країні та світі.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це йдеться в офіційному привітанні Януковича з нагоди Дня журналіста.

Зокрема, президент побажав журналістам України нових можливостей в реалізації їхніх завдань – "високо нести стандарти журналізму, завжди бути надійним комунікатором суспільства, об'єктивно і правдиво інформувати людей про все, що відбувається в країні та світі".

"Журналістика в Україні стала чутливим барометром розвитку демократичних процесів, санітаром, що допомагає очищати суспільство від усіх негативних явищ, значимим помічником в боротьбі з корупцією", - заявив Янукович.

На його переконання, журналісти і надалі залишатимуться на вістрі життя і зроблять вагомий внесок у справу реформування нашої країни.

"А влада робитиме все для дальшого розвитку свободи преси в Україні", - резюмував глава держави. 

Нагадаємо, сьогодні близько п'ятдесяти журналістів прибули до резиденції Віктора Януковича у Межигір'ї, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив їм проводити пікетування.

Зараз ви читаєте новину «Янукович закликав пресу писати правду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі