субота, 13 травня 2017 09:09

$100 тис. обіцяють заплатити за запис розмови Трампа з Комі

$100 тис. обіцяють заплатити за запис розмови Трампа з Комі
$100 тис. обіцяє сайт WikiLeaks за запис розмови президента США Дональда Трампа з директором ФБР Джеймсом Комі, фото: BBC

$100 тис. обіцяє заплатити сайт WikiLeaks за запис розмови президента США Дональда Трампа з директором ФБР Джеймсом Комі. Нещодавно Трамп його звільнив.

Про це організація написала в twitter.

Трамп застеріг Комі від витоку інформації в ЗМІ. Натякнув, що має записи їхніх розмов, які можуть бути використані проти Комі.

Джеймс Комі був призначений на посаду глави Федерального бюро розслідувань за часів адміністрації Барака Обами. Він очолював розслідування ФБР про можливі зв'язки членів передвиборчого штабу Трампа з Росією. Після його звільнення заявили, що це може привести до припинення розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп назвав екс-директора ФБР "піжоном"

У ЗМІ писали, що Трамп міг звільнити Комі з 2 причин: через небажання бути лояльним до Трампа, або ж через активізацію розслідування ФБР за фактом можливої змови між членами команди Трампа та Росії.

Зараз ви читаєте новину «$100 тис. обіцяють заплатити за запис розмови Трампа з Комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі