четвер, 11 травня 2017 11:37

Директора ФБР могли звільнити за розслідування зв'язків з Росією

Директора ФБР могли звільнити за розслідування зв'язків з Росією
Главу ФБР могли звільнити за розслідування зв'язків Трампа з Росією. Фото: Радіо Свобода

Президент США Дональд Трамп міг звільнити очільника ФБР Джеймса Комі з двох причин: або через нелояльність до Трампа, або через активізацію розслідування ФБР за фактом можливої змови між членами команди Трампа та Росією.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на CNN.

Джерело, близьке до Комі, розповіло виданню про дві можливі причини звільнення. По-перше, Комі ніколи не виявляв якоїсь гарантії особистої відданості Трампу. По-друге, під його керівництвом ФБР активізувало розслідування про можливу змову команди Трампа з РФ на виборах 2016-го.

Водночас віце-президент США Майк Пенс заявив, що звільнення Джеймса Комі з посади директора ФБР не пов'язане з розслідуванням втручання РФ у вибори в США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ повідомили про останнє прохання глави ФБР перед звільненням

10 травня президент США Дональд Трамп звільнив главу Федерального бюро розслідувань Джеймса Комі. Звинуватив його в "нездатності ефективно керувати" ФБР. Джеймс Комі став директором ФБР за Обами – 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Директора ФБР могли звільнити за розслідування зв'язків з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі