субота, 20 травня 2017 18:10

22 удари ножем: брат убив рідну сестру

22 удари ножем: брат убив рідну сестру
Чоловік зарізав сестру складаним ножиком ФОТО: od.npu.gov.ua

У місті Ізмаїл Одеської області 36-річний чоловік під час сварки зарізав рідну сестру. Від 22 ударів ножем потерпіла загинула на місці. Рецидивіста затримали.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

"37-річна жінка зі своїм братом розпивали алкогольні напої у неї вдома. Під час застілля між родичами зав'язалася сварка. Тоді чоловік схопив складаний ніж і 22 рази вдарив ним сестру. У потерпілої порізаний лівий бік і передпліччя. Вона померла на місці. Після цього він втік. Згодом його спіймали", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З річки витягли розчленоване тіло жінки

Чоловік раніше неодноразово судимий. Він вийшов на свободу в лютому 2016 року. На даний момент знаходиться в ізоляторі Ізмаїльського відділу поліції. За вбивство йому загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

У селі Біленькому під Запоріжжям дружина знайшла чоловіка мертвим у гаражі. Напередодні загиблого забрали до поліцейського відділку. Потім привезли і кинули в гаражі. На тілі 27-річного Максима безліч синців. Припускають, чоловіка вбили поліцейські. У загиблого залишилися дружина і 4 дітей. Експертиза встановить причину смерті. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «22 удари ножем: брат убив рідну сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі