пʼятниця, 19 травня 2017 16:54

Багатодітного батька знайшли мертвим у гаражі

 

У селі Біленькому під Запоріжжям дружина знайшла чоловіка мертвим у гаражі. Напередодні загиблого забрали до поліцейського відділку. Потім привезли і кинули в гаражі. На тілі 27-річного Максима безліч синців. Припускають, чоловіка вбили поліцейські.

Про це повідомляють "Надзвичайні новини".

"Дружина знайшла мертвого чоловіка в гаражі на території свого будинку. Сталося це після спілкування з правоохоронцями. Напередодні трагедії Максим випив зайвого. Вдома влаштував скандал. Сусіди викликали поліцію, щоб його заспокоїли. Поліцейські забрали чоловіка до райвідділу. За кілька годин повернулися. Максима закрили в його гаражі. Дружині сказали, аби вона його до ранку не чіпала, бо він під слідством. А вранці приїде дільничний і забере його. Однак жінка вирішила перевірити, що з її чоловіком. Вранці зайшла в гараж і виявила його мертвим. З її слів, намагалася надати першу допомогу. Однак було запізно. На Максимові не було жодного живого місця - його дуже побили. Сусіди це підтвердили. Також додали, що чоловіка зв'язали. На місце прибули експерти. Також приїхав глава Нацполіціі області Олег Золотоноша. Він пообіцяв родині взяти під особистий контроль розслідування. Співробітники прокуратури і глава райвідділу, куди відвозили Максима, відмовилися давати коментарі", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклих 2 роки тому пенсіонерів знайшли мертвими

У загиблого залишилися дружина і 4 дітей. Експертиза встановить причину смерті. Триває розслідування.

У Києві колишній учень вбив свою 63-річну вчительку. Тіло жінки знайшли у кущах поблизу будинку в Святошинському районі. Правоохоронцям зателефонували перехожі. Поряд із нею лежало знаряддя вбивства - палиця. За кілька годин встановили особу загиблої. Вона - без постійного місця проживання. В минулому - вчителька. Убивці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітного батька знайшли мертвим у гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі