пʼятниця, 31 травня 2024 09:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Кількість загиблих після удару РФ по багатоповерхівці знову зросла
16

Кількість загиблих у Харкові внаслідок ракетного удару РФ по багатоповерхівці знову збільшилася. Всього за ніч російського теракту - пʼять загиблих і щонайменше 25 поранених.

Деблокували з-під завалів ще одне тіло чоловіка, повідомив 31 травня голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"Всього за ніч російського теракту - пʼять загиблих. Рятувально-пошукова операція триває. Всі служби працюють на місці", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар по Харкову: зросла кількість загиблих

Серед поранених - медик екстреної медичної допомоги.

"Ворог знову застосував тактику подвійного удару, в той час, як на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці", - йдеться у заяві.

Аварійність у розбитому РФ будинку у Новобаварському районі рятувальники усунули, повідомив начальник управління ДСНС Харківщини Артем Астахов.

За його словами, наразі рятувальники розчищають майданчик, щоб зайшли автокрани - вони підійматимуть плити, які впали всередину будинку.

Російські терористи в ніч на 31 травня вчергове атакували ракетами Харків. Вибухи пролунали в зоні житлової інфраструктури, пошкоджена пʼятиповерхівка, є загиблі.

У ніч проти 31 травня противник атакував Харків п'ятьма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області в РФ, а також здійснив пуски чотирьох ударних БпЛА типу Shahed-131/136 з району Єйська.

Київ ворог атакував крилатою ракетою "Іскандер-К" із Курської області. Українська ППО знищила чотири "Шахеди" у межах Київської, Запорізької, Дніпропетровської областей, а також крилату ракету "Іскандер-К" на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих після удару РФ по багатоповерхівці знову зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі