пʼятниця, 31 травня 2024 01:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни повторно поцілили у житлову п'ятиповерхівку в Харкові: є загиблі
Оновлено

Росіяни повторно поцілили у житлову п'ятиповерхівку в Харкові: є загиблі
Російська ракета влучила у житловий будинок. Фото: Главком

Російські терористи в ніч на 31 травня вчергове атакували ракетами Харків.

Вибухи пролунали в зоні житлової інфраструктури, пошкоджена пʼятиповерхівка, є загиблі. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

"Окупанти влучили в пʼятиповерховий житловий будинок. Виникла пожежа. Під завалами можуть бути люди", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали відео з "Епіцентру" в момент удару російських терористів

Після чого пролунали повторні вибухи.

"Попередньо повторні прильоти туди ж, куди й перші "приходи". За інформацією ДСНС, під завалами пʼятиповерхівки можуть бути люди", - написав у свою чергу мер міста Ігор Терехов.

Четвертий та п'ятий поверхи на краю будинку повністю зруйновані, повідомляють журналісти Ґвара Медіа. Ракета влучила в дах будівлі.

Обстріл забрав життя трьох людей, постраждали 23 людини. Серед постраждалих – медичний працівник і поліцейська, які прибули на місце вибуху, а також двоє 12-річних дітей.

Ворог знову застосував тактику подвійного удару, в той час, як на місці вже працювали медики, рятувальники та правоохоронці.

За попередніми даними, окупанти вдарили ракетами С-300 у Новобаварському районі Харкова. Усі влучання - виключно цивільна інфраструктура.

25 травня близько 16:00 російські війська завдали авіаудару по Київському району Харкова. Ворог вдарив по будівельному гіпермаркету "Епіцентр". Спалахнула пожежа.

Поліція ідентифікувала 19 тіл загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни повторно поцілили у житлову п'ятиповерхівку в Харкові: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі