четвер, 06 травня 2010 14:57

Сина Бакієва оголосили у міжнародний розшук

Сина Бакієва оголосили у міжнародний розшук
Сина поваленого президента Киргизстану Курманбека Бакієва Максима оголосили в міжнародний розшук по лінії Інтерполу. Відомості про розшук Бакієва з'явилися на офіційному сайті Інтерполу.

Бакієв розшукується за звинуваченням у шахрайстві. Ордер на його арешт виданий Первомайським районним судом Бішкека.

Також на сайті Інтерполу з'явилися дані про колишнього заступника голови служби Держохорони Нурланбека Темірбаева. Його також розшукують за запитом Первомайського районного суду за звинуваченням у злочинах проти життя і здоров'я людей.

Нагадаємо, Максим Бакієв керував роботою Центрального агентства з розвитку, інвестицій та інновацій, яке керувало акціями державних підприємств. У пресі Бакієва-молодшого характеризували як "сірого кардинала" киргизької економіки.

Під час масових заворушень у Киргизстані молодший син поваленого президента перебував у США, де повинен був взяти участь у щорічних киргизько-американських консультаціях. Проте через останні події у республіці консультації були скасовані. Пізніше ЗМІ повідомляли, що Максим Бакієв перебуває у Латвії, але офіційної інформації щодо цього не надходило.
РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Сина Бакієва оголосили у міжнародний розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі