четвер, 22 квітня 2010 11:23

Нова влада застрелила брата Бакієва - ЗМІ

Нова влада застрелила брата Бакієва - ЗМІ

На півдні Киргизії втрачено зв"язок з одним з братів екс-президента Курманбека Бакієва, заявив Канибек Бакієв.

Інформацію про зникнення Акмата Бакієва передав по електронній пошті агентству 24.kg другий брат екс-президента - Канибек.

"Акмат Бакієв вчора, 21 квітня, в обід виїхав в невідомому напрямку для зустрічі з кимось, не уточнивши, з ким і куди. Приблизно о 18.00 (за місцевим часом) він мені зателефонував і лише встиг сказати: "Брат". У цей час у трубці телефону я почув звуки пострілів ", - повідомляє агентство.

Канибек Бакієв не виключає, що брата викрали "представники так званої нової влади". Він пообіцяв, що "у разі розправи над ним прийме адекватні заходи". При цьому Канибек не пояснив, що саме він мав на увазі, відзначає 24.kg.

У свою чергу представник штабу підтримки К. Бакієва Жанара Молдокулова повідомила АКІpress, що з Ахматом Бакієвим "зв"язалися якісь люди, які представилися представниками нової влади Киргизстану, і запропонували провести переговори".

За її словами, зустріч була призначена на 16:00 в Джалал-Абаді. Як повідомила Молдокулова, приблизно о 17:30 А. Бакієв вийшов на зв"язок, проте під час розмови вона почула два постріли, після цього зв"язок з ним перервався, а телефон був відключений.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Нова влада застрелила брата Бакієва - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі