пʼятниця, 28 червня 2024 14:10

Який одяг не личить жінкам за 40: п'ять речей, яким місце на смітнику

Який одяг не личить жінкам за 40: п'ять речей, яким місце на смітнику
Будете мати смішний вигляд: одяг, який варто уникати жінкам 40+ Фото: pinterest

З віком змінюються не лише наші уподобання та інтереси, але й стиль одягу.

Жінки за 40 вже мають багатий життєвий досвід і часто хочуть підкреслити свою елегантність та впевненість. Однак деякі стилістичні рішення можуть бути недоречними і навіть зіпсувати враження.

Стиль одягу жінок за 40 повинен підкреслювати їхню зрілість, елегантність та впевненість. Уникайте занадто коротких, відвертих або дитячих речей, які можуть виглядати недоречно. Натомість обирайте класичні, стримані та вишукані варіанти, які підкреслюють вашу природну красу і гідність, щоб завжди мати стильний та привабливий вигляд.

Gazeta.ua розповість, який одяг не личить жінкам за 40.

Вузькі джинси

Якщо колись вузькі джинси були на піку популярності, то наразі вони зовсім не актуальні. А жінки після сорока у таких штанях мають трохи дивакуватий вигляд. Оскільки вони підкреслюють всі недоліки фігури, спотворюючи загальний образ. Натомість варто вибирати прямі джинси вільного крою, які видовжуватимуть ноги та маскуватимуть всі недоліки талії, роблячи фігуру досконалою.

Одяг з логотипами

На сьогодні такий одяг – це повний несмак та антитренд. Він має дешевий вигляд, адже логотипи одразу видають, що річ низької якості. 2024 року продовжують панувати тенденції "тихої розкоші", тому речі повинні бути монохромних відтінків із якісної тканини і без дешевої фурнітури.

Сукні з рюшами та воланами

Сукні з воланами та рюшами можна одягати лише дівчаткам, а от зрілим жінкам краще вибирати речі мінімалістичного крою без зайвого декору. Такий одяг підкреслить елегантність та витонченість будь-якої пані. А щоб акцентувати просту сукню, можна одягнути прикраси із золота або срібла чи якісну біжутерію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рвані джинси, кюлоти й не тільки: назвали три головних антитренди

Одяг у молодіжному стилі

Такі речі аж ніяк не додаватимуть молодості, навпаки, можуть зістарити та здешевити загальний образ. Жінка за сорок у короткому топі на високих підборах матиме досить кумедний вигляд. Стилісти пропонують вибирати костюми, сукні, штани та блузи прямого крою пастельних кольорів з натуральних тканин.

Капрі та бермуди

Це жахливі речі, які були актуальними на початку нульових. Але деяким жінкам за сорок так подобається цей стиль, що вони охоче купують собі такий одяг. Хоча бермуди та капрі укорочують ноги, роблять талію потворною, а загальний образ – дешевим. Щоб мати елегантний та неймовірний вигляд, краще носити штани до щиколотки. Така річ вигідно підкреслить стрункість ваших ніжок, зробить фігуру стрункою та досконалою.

Літо - час спекотних теплих днів. Важливо знати у який одяг та із яких тканин варто обирати у жарку погоду.

Найкраще у літню пору року віддавати перевагу натуральним матеріалам, наприклад, льону та трикотажу. Вони точно витримають спекотні сонячні дні і прослужать вам не один сезон.

Зараз ви читаєте новину «Який одяг не личить жінкам за 40: п'ять речей, яким місце на смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі