субота, 27 серпня 2022 04:00

Вікторія Бекхем вперше випустила колекцію plus size

Вікторія Бекхем вперше випустила колекцію plus size
Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила першу колекцію plus size. Фото: instagram.com/victoriabeckham

Британська дизайнерка, дружина зіркового футболіста Девіда Бекхема Вікторія створила колекцію для людей з пишними формами.

Вона вже представила дві моделі суконь і кроп-топ зі спідницею. Бекхем розширила лінійку нової колекції суконь VB Body до розміру ХХL, пише New York Post.

Представила перші сукні великих розмірів модель plus size Шаріфа Джей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіра та міні: Андре Тан назвав головні тренди цієї осені

У коментарях до нової колекції підписники Бекхем вітають таке рішення дизайнерки:

"Нарешті ви почули наші відгуки та запропонували моделі більших розмірів", "Приємно бачити моделей більших за нульовий розмір", "Як жінці великих розмірів, мені це подобається. Тепер мені потрібна така сукня із подвійною блискавкою розміром 18, і все буде добре".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Старший син зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів 23-річний Бруклін одружився на акторці й доньці американського мільярдера Нельсона Пельтца 27-річній Ніколь.

Церемонія вінчання й розкішний бенкет провели у сімейному маєтку нареченої. Вартість особняка становить $103 млн у Палм-Біч, Флорида. Закохані обмінялися обітницями на єврейській церемонії.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем вперше випустила колекцію plus size». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі