четвер, 25 серпня 2022 12:55

Шкіра та міні: Андре Тан назвав головні тренди цієї осені
5

Дизайнер Андре Тан дав модні поради шанувальникам. Він розповів, що буде в тренді цієї осені.

Зокрема, на піку популярності буде штучне й екологічне хутро. Ефектні пальта й шуби будуть актуальні. Можна обрати як яскраві з кольорового хутра, так і стримані моделі. На що ще варто звернути увагу, показав в Instagram.

Ще одним трендом будуть хутряні аксесуари та взуття.

"Панами, вушанки, сумки та взуття – хутро прикрасило колекції Bottega Veneta, Versace та Gucci. Ці модні бренди використовували хутро для створення мініатюрних сумок, головних уборів і навіть ботильйонів", – написав Андре.

Речі, прикрашені паєтками, також стануть актуальні.

На піку популярності буде штучне й екологічне хутро
Фото: instagram.com/andre_tan_official
Ще одним трендом будуть хутряні аксесуари та взуття
Речі, прикрашені паєтками, будуть актуальними.
У новому сезоні варто зробити ставку на шкіряний тотал-лук
У тренді знову мініспідниці з низькою посадкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика Коко Шанель: 10 стильних прийомів, що модниці обожнюють і сьогодні

"Девіз цього тренду: жити сьогоднішнім днем та брати від життя все. Святковими виходили сукні міді та максі, в білизняному стилі та без бретелів, з довгим рукавом, асиметричним кроєм та складанням", – зазначив дизайнер.

У новому сезоні варто зробити ставку на шкіряний тотал-лук, зазначив він.

"Великі fashion-бренди вирішили полегшити нам завдання та показали на подіумі стильні костюми зі спідницею, штанами та шортами, які легко інтегрувати в гардероб", – додав Андре Тан.

Модну арену ніяк не покине естетика нульових. Тому в тренді знову мініспідниці з низькою посадкою.

"Це можуть бути джинсові моделі, зі шкіри чи тонкого трикотажу та вовни. Носити такі можна з укороченими жакетами, куртками та дублянками, а також із корсетами, футболками та блузами", – написав Андре Тан.

Андре Тан показав, що носити дівчатам із фігурою plus-size восени. Брючний костюм ー справжній мастхев на всі часи. Найвигідніше на пишних дівчатах виглядатимуть прямі моделі. Зверніть увагу на брюки зі стрілками або будь-який іншою вертикальною обробкою. Піджак повинен бути структурний, добре тримати форму.

Зараз ви читаєте новину «Шкіра та міні: Андре Тан назвав головні тренди цієї осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі