середа, 19 квітня 2023 12:21

Модель plus size очолила список найсексуальніших жінок планети: відверті фото

Модель plus size очолила список найсексуальніших жінок планети: відверті фото
Ешлі Грем стала героїнею обкладинки нового номеру видання Maxim. Фото: maxim.com

Американська plus-size модель 35-річна Ешлі Ґрем прикласила обкладинку нового номеру чоловічого видання Maxim.

Випуск глянцю присвятили топ-100 найсексуальніших жінок 2023 року. Манекенниця розкуто позувала для журналу у стильних, але водночас сексуальних образах.

"До списку найсексуальніших також потрапили моделі Кара Делевінь, Розі Гантінгтон-Вайтлі, Белла Хадід, актриси Марго Роббі, Ана де Армас, Лілі-Роуз Депп, співачки Аріана Гранде, Ріанна, Бейонсе, Леді Гага та багато інших", – пише видання.

Ешлі для обкладинки нового випуску Maxim обрала яскравий макіяж та аксесуари. Стилісти одягнули її у нюдовий прозорий комплект спіднього та сексуальний шовковий халат із пір'ям.

На розвороті Ешлі постала у яскравому луці червоного кольору. Фактурну спідницю з аплікацією доповнила мереживним бюстгальтером. Крім того зірка знялася у шикарному сексі-образі total black.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокра модель plus size звабливо повигиналася у яскравих купальниках

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Пишнотіла Ґрем полюбляє демонструвати форми у звабливих образах та обтислому вбранні.

Торік жінка стала матір'ю двійнят-хлопців, яких назвала Романом та Малахієм. Модель зізналась, що материнство їй дається зовсім не легко.

Британська модель 28-річна Демі Роуз, яку в мережі прозвали "британською Кім Кардаш'ян", показала шанувальникам нові спекотні світлини у спідньому. Демі з різних ракурсів продемонструвала на камеру свої пишні форми в нюдовому мереживі, а також у прозорому боді з квіточками на грудях.

Зараз ви читаєте новину «Модель plus size очолила список найсексуальніших жінок планети: відверті фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі