неділя, 10 квітня 2022 21:39

300 гостей і весілля за $4 млн: син Бекхема одружився з донькою мільярдера

300 гостей і весілля за $4 млн: син Бекхема одружився з донькою мільярдера
Старший син зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів Бруклін одружився на акторці й доньці американського мільярдера Нельсона Пельтца Ніколь. Фото: Getty Images

Старший син зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів 23-річний Бруклін одружився на акторці й доньці американського мільярдера Нельсона Пельтца 27-річній Ніколь.

Церемонія вінчання й розкішний бенкет провели у сімейному маєтку нареченої. Вартість особняка становить $103 млн у Палм-Біч, Флорида. Закохані обмінялися обітницями на єврейській церемонії, повідомляє Daily Mail.

Бруклін за давньою традицією розбив підбором склянку після того, як рабин повінчав його з Ніколь. Брати нареченого 19-річний Ромео та 16-річний Круз стали шаферами, а сестра 11-річна Гарпер - подружкою нареченої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба вчасно сепаруватися" - Дантес описав стосунки з Дорофєєвою після розриву

Молодята продали ексклюзивні права на зйомку весілля журналу Vogue. Бюджет свята - $4 млн. Ведучим церемонії став сам батько нареченого, діджеєм - Снуп Догг.

На весіллі було близько 300 гостей, серед яких і зірки. Зокрема, на весіллі гуляли учасниці гурту Spice Girls, американські тенісистки Серена та Венус Вільямс, американська модель Джіджі Хадід, американські акторки Ніколь Річі і Єва Лонґорія, британська акторка Елізабет Герлі, британський шеф-кухар Гордон Рамзі та інші.

Для офіційної частини свята акторка обрала сукню з вуаллю та довгою фатою, яку створив для неї креативний директор Valentino П'єрпаоло Піччолі.

Інсайдер повідомив виданню, що пара уклала шлюбний договір: статки батьків Брукліна оцінюються в $494 млн, а статки батька Ніколь, фінансиста Нельсона - $1,6 млрд.

Щоб проглянути фото, гортайте праворуч.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от nicola & brooklyn updates. (@brooklynandnicolaupdates)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Quién (@quiencom)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cruz Beckham (@beckham_cruzie)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от David Beckham (@__beckham75__)

Британська дизайнерка 47-річна Вікторія Бекхем поділилася, як їй з чоловіком 46-річним Девідом Бекхемом удалося зробити шлюб успішним і міцним. За її словами, парі допомагає бути щасливими підтримка одне одного, подарунки і дружні стосунки. Також подружжя, яке разом 22 роки і має четверо дітей, підтримує теплі стосунки завдяки мудрості.

Зараз ви читаєте новину «300 гостей і весілля за $4 млн: син Бекхема одружився з донькою мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі