четвер, 16 травня 2024 01:00

"Королева купальників" - Лаїс Рібейро показала ідеальне тіло на нових фото
5

Лаїс Рібейро
Фото: instagram.com/laisribeiro
Лаїс Рібейро
Лаїс Рібейро
Лаїс Рібейро
Лаїс Рібейро

Бразильська супермодель і "янгол" Victoria's Secret Лаїс Рібейро показала витончену фігуру.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зірка позувала в леопардовому бікіні. Крім цього приміряла суцільний і роздільний комплект зеленого кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина мера Києва показала, як розважається у Таїланді

Прихильники "засипали" жінку компліментами.

"Королева купальників", "Чудова", "Занадто красиво", "Ідеальна", "Бомба", - писали в коментарях.

Лаїс навчалася на медсестру, але у 2009 році почала працювати для модельного агенства Teresina. Того ж року переїхала до Нью-Йорка. Працювала для Shiatzy Chen, Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace та Marc Jacobs.

У 2011 році дефілювала на тижнях моди у Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро. З'явилась на обкладинках американського, бразильського, німецького та італійського випусків журналу Vogue, а також в рекламних кампаніях Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, GAP та American Eagle.

З 2010 по 2018 року дефілювала на показах Victoria's Secret Fashion Show. Пропустили лише показ 2012 року через вивих щиколотки. У 2015 році стала "янголом" Victoria's Secret.

У Рібейро є син Алешандру. У 2014 році Лаїс почала зустрічатися з баскетболістом Джаредом Гоманом, але стосунки не склалися. З вересня 2018 зустрічається з баскетболістом Джоакімом Ноа.

Зараз ви читаєте новину «"Королева купальників" - Лаїс Рібейро показала ідеальне тіло на нових фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі