середа, 29 травня 2024 09:50

Сергій Притула пригадав, який вигляд мав 14 років тому
7

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан
Фото: instagram.com/siriy_ua
Сергій Притула
Сергій Притула
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан
Сергій Притула

Український шоумен і волонтер Сергій Притула пригадав, яким був у молоді роки.

На своїй сторінці в Instagram чоловік опублікував кадри 14-річної давнини з часів програми "Підйом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий "Холостяк" розказав, якою має бути його друга половинка

"Якби не Росія, то я б із задоволенням згадував би про те, що сьогодні "варʼятам" стукнуло 14 років. А вчора було 13 років від останнього ефіру програми "Підйом" за каденції трійки ППФ. Наразі залишається тільки гірко усміхнутись післясмаку колишнього життя і далі торувати шлях до перемоги, опираючись на ваші донати та на самовідданість наших захисників...Мабуть це буде остання сторінка спогадів по цих проєктах. Далі бачу сенс тільки у актуальних справах. Принаймні до перемоги", - написав Сергій.

Раніше Притула неочікувано з'явився на зйомках шоу Лесі Нікітюк. Ведучий прийшов до Лесі з букетом тюльпанів. Сама ж жінка в той момент розмовляла з кимось за стійкою і не підозрювала такого сюрпризу. Колишні співведучі міцно обійнялися, після чого Нікітюк запитала "Чого так мало тюльпанів?". На що Притула відповів: "200 гривень! То знаєш, губу теж трохи не розкатуй".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула пригадав, який вигляд мав 14 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі