четвер, 30 травня 2024 04:07

Новий "Холостяк" розказав, якою має бути його друга половинка
3

Александр "Терен" Будько
Фото: instagram.com/tsvit_terenu
Александр "Терен" Будько
Александр "Терен" Будько

Ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, який став головним героєм нового сезону романтичного реаліті "Холостяк", розказав, яку дівчину бачить поряд.

В інтерв'ю Еммі Антонюк чоловік зізнався, що в першу чергу звертає увагу на щирість.

"Коли людина насправді прийде на проєкт не за підписниками, не за якоюсь власною славою, марнославством. А прийде для знайомства", - підкреслив Терен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 23-річний син Кетрін Зета-Джонс та Майкла Дугласа вперше показав свою нову обраницю (фото)

Додав, що немає шансів у російськомовних жінок.

"Всі ветерани ПТСР-щики, "какая разница, на каком языке разговаривать"... Але якщо ти будеш розмовляти англійською, I can speak English... По-третє, дівчині потрібно переглянути усі випуски "Відвалу ніг", для того, щоб бути в контексті проблеми в Україні людей з інвалідністю",- зізначив Олександр.

Терен втратив обидві ноги під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, але не занепав духом. Він займається громадською діяльністю. Започаткував YouTube-проєкт "Відвал ніг" і написав книгу "Історія впертого чоловіка".

Зараз ви читаєте новину «Новий "Холостяк" розказав, якою має бути його друга половинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі