четвер, 27 червня 2024 04:06

Як створити трендовий джинсовий образ: п'ять порад від Андре Тана
5

Фото: instagram.com/andre_tan_official

Джинсові образи на піку популярності. Цього року денім є справжнім мастхевом, який підходить для будь-якої події: прогулянки, побачення чи відпустки.

Дизайнер Андре Тан назвав п'ять порад, які допоможуть вам зібрати стильний аутфіт.

Джинсовий комплект

Найпростіший спосіб приміряти тотал денім - купити готовий комплект. Не потрібно возитися з підбором верху та низу, шукати вдале поєднання кольорів - адже все вже підібрано за вас. Вам лише залишається додати вдале взуття та аксесуари, щоб підкреслити свій стиль та настрій.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Джинсовий корсет, у якості акценту

Якщо ви прагнете створити ефектний та інтригуючий джинсовий образ, спробуйте додати до нього корсет. Він чудово підкреслить ключиці та зону декольте. Додайте об'ємні кольє, багатошарові намиста або ж помітний кулон на тонкому ланцюжку.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який купальник обрати цього літа: модні фасони на будь-яку фігуру

Розслаблений крій для комфорту

Вільна посадка та розслаблений крій все ще в моді, конкуруючи з жіночними силуетами. Це чудовий варіант для неквапливих прогулянок та комфортних подорожей. Щоб фігура не мала безформовий вигляд, підкресліть талію або поєднуйте широкий низ з облягаючим верхом.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Акценти в образі

Якщо джинсовий образ здається вам нудним, розставте яскраві акценти: додайте кольорове взуття, сумку в тон, ремінь, головний убор, масивні прикраси та сонцезахисні окуляри.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Експеримент з кольорами

Колір-блоки, принти, градієнти - все це має сміливий вигляд та привертає увагу. При цьому зовсім не обов'язково збирати речі одного комплекту. Наприклад, якщо верх з принтом, то низ хай буде однотонним.

Автор: instagram.com/andre_tan_official
 

Раніше Андре Тан назвав п'ять головних трендів цього сезону, від яких ви будете в захваті.

Зараз ви читаєте новину «Як створити трендовий джинсовий образ: п'ять порад від Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі