вівторок, 22 червня 2010 14:33

Мусульманин зарізав п"ятирічну дитину за наказом джина

Мусульманин зарізав п"ятирічну дитину за наказом джина

Вбивцю п"ятирічного Віті Шемякіна, якого зарізали в Джанкої, вважають неврівноваженим. 27-річний Сервер Ібрагімов напав на хлопчика, коли той грався в пісочниці, з криком "Аллах Акбар!".

Під час слідчого експерименту Сервер стверджував, що вбити дитину йому нашептали джини.

"Один великий джин прилетів з того боку і сказав мені, щоб я вбив хлопчика - в його особі був син диявола", - розповів міліції Сервер.

Сусіди Ібрагімова розповіли, що останні пару років він почав дивно поводитися. До вбивства він цілий тиждень біля городу палив багаття і молився. У мечеті, куди на намази приходив Сервер, теж підтверджують, що дивацтва в його поведінці помічали вже давно.

"Сервером повинні були вже лікарі займатися, ми допомогти йому не могли. Наші люди не раз бачили, що він кидає каміння собі за спину. Пояснював, що за ним ув'язався диявол, і він його хоче відігнати від себе. Але ніхто й подумати не міг, що він настільки одержимий", - розповів імам Айдер-ага.

Муедзин Едем додав, що минулого року Сервер приходив до мечеті з російською дівчиною з проханням про ніках (ісламський шлюб. - ред.), але йому відмовили. Цей шлюб можуть укласти лише одновірці. А потім його часто бачили з божевільними очима.

Імам категорично відкидає, що Сервера хтось підштовхував до злочину: "Це абсурд, дурість. Наша релігія вчить взаємоповаги. Ми хочемо жити мирно з усіма, і у нас достатньо розуму, щоб у християнській Україні не проявляти якусь агресію. Хто думає інакше - той не наша людина. А хворі люди і виродки є в кожному народі".

Хвилі антимусульманських протестів, якої побоювалися кримські татари, у Криму не було. Лише козаки і Російська громада провели в Сімферополі невеликі акції, на які зібралися близько 100 осіб. Вони вимагали оголосити в Криму триденну жалобу, а один з козаків навіть закликав публічно стратити Сервера Ібрагімова.

Якщо Сервера експертиза визнає осудним, йому загрожує довічний термін. Якщо неосудним - його направлять на примусове лікування в психіатричну лікарню.

Нагадаємо, на околиці кримського міста Джанкой чоловік зарізав п"ятирічного хлопчика, що грав у пісочниці біля будинку. Свідками події стали трирічна сестра хлопчика і п'ятирічна сусідка.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Мусульманин зарізав п"ятирічну дитину за наказом джина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі