середа, 21 квітня 2010 19:48

Чернігівський маніяк убивав людей на честь Гітлера

Чернігівський маніяк убивав людей на честь Гітлера

Міліція затримала людину, підозрювану у вбивствах, скоєних у Чернігові в ніч на середу.

Про це повідомив глава прес-служби МВС Дмитро Андрєєв.

За його словами, затриманий - 1988 року народження, хворий на шизофренію. Як і передбачалося, цей чоловік стояв на обліку в психіатричній лікарні та в січні проходив там обстеження.

Підозрюваний затриманий і перебуває в одному з підрозділів міліції.

"Як виявилося, він затятий прихильник ідей фашизму, і свої злочини він приурочив до дня народження Гітлера", - розповів Андрєєв.

На даний момент, оперативно-слідча група, посилена співробітниками МВС, відпрацьовує документальну базу і проводить первинні слідчі дії, які підтверджують причетність цієї людини до скоєння злочину.

"Вже знайдено зброю злочину, і на деяких речах затриманого є кров, що ймовірно належить його жертвам", - сказав Андрєєв.

Він додав, що міліція поки не може називати прізвище й ім"я підозрюваного, оскільки розпочалися слідчі дії.

Керівник прес-служби МВС подякував громадянам та медикам спецустанов, які "практично щохвилини давали інформацію співробітникам міліції".

"Це допомогло встановити спочатку коло підозрюваних, а згодом і вийти на людину, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні злочинів", - сказав він.

"Громадяни Чернігова можуть почуватися абсолютно спокійно", - додав Андрєєв.

Як відомо, увечері 20 квітня в Чернігові протягом кількох годин з надзвичайною жорстокістю було вбито три людини. Четверта жертва маніяка вижила.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Чернігівський маніяк убивав людей на честь Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі