неділя, 05 травня 2024 11:00

Здобудемо перемогу над злом - предстоятелі церков привітали українців з Великоднем

Здобудемо перемогу над злом - предстоятелі церков привітали українців з Великоднем
Православні та греко-католики відзначають Великдень 5 травня. Фото: moemisto.ua

У свято Воскресіння Христового до українців звернулися предстоятелі церков.

Вони привітали вірян з Великоднем, закликали вірити в перемогу та молитися за українських воїнів, передає Gazeta.ua.

Зокрема, до українців звернувся предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після найтемнішої ночі приходить день": Сирський звернувся до українців

"Сердечно вітаю всіх з нагоди свята над святами – з Пасхою Господньою, зі Світлим Христовим Воскресінням! Це свято – про життя, про перемогу, про надію і віру. Тож нехай Воскреслий Христос по всіх куточках української землі та всюди, де живе і бореться нині українство, принесе надію і втіху, дарує сили та натхнення продовжувати, попри всі труднощі й випробування, – йти вперед, до великої української Перемоги. Христос воскрес!" - йдеться у зверненні.

А глава Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав (Шевчук) закликав вірян впевнено перебувати у вірі, надії та любові, які приносить воскреслий Господь.

"У радості Воскресіння вітаю наших воїнів-героїв, синів і дочок України, які захищають нас на фронті й готові жертвувати усім з любові до своєї землі та рідного народу. Ми віримо у вашу в Бозі силу, ми цінуємо вашу стійкість перед злом, над яким неминуче здобудемо перемогу", - сказав Святослав.

Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало справжнє значення цього слова.

Адже всі українці стали одне одному ближніми. А колишній сусід порушив усі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. На цьому у своєму привітанні з Великоднем наголосив президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Здобудемо перемогу над злом - предстоятелі церков привітали українців з Великоднем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі