неділя, 05 травня 2024 00:15

Від гламурної блонди до елегантної леді: як змінилась Оля Полякова за 20 років
17

Оля Полякова і Віталій Козловський, 2012 рік
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова з матір'ю
Оля Полякова, 2008 рік
Оля Полякова, 2008 рік
Оля Полякова, 2008 рік

Українська співачка 45-річна Оля Полякова продовжує вражати прихильників молодим виглядом і струнким тілом. Жінка знімає кліпи і дає концерти, у яких не лише приголомшує своїм голосом, а й ритмічними танцями.

Gazeta.ua пропонує пригадати, якою артистка була 20 років тому.

Полякова увірвалась в український шоу-бізнес у образі гламурної білявки. Тоді Оля одягала екстремально короткі спідниці, робила яскравий макіяж і об'ємні укладки. Виконавиця знімалася для чоловічих журналів у відвертих образах і її часто порівнювали із зухвалою Бейонсе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40-річна Сільченко показала себе до та після ботоксу

Стиль знаменитості асоціювався з величезним кокошником на голові і великою кількістю масивних прикрас і декорацій. Однак з роками, в тому числі й з початком повномасштабної війни, Полякова кардинально змінилася. Зірка все частіше з'являється перед камерами в елегантних образах, а її концертна програма перетворилася на шоу з елементами опери та вдячності українським захисникам.

Народна артистка України 48-річна Наталія Могилевська - одна з найпопулярніших співачок, яка не зникає з інформаційного простору протягом усієї кар'єри. Зараз артистка дає благодійні концерти і допомагає армії. Крім цього виховує двох прийомних доньок, яким подарувала сім'ю на початку повномасштабного вторгнення. Gazeta.ua пропонує переглянути, як зірка змінилася за 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Від гламурної блонди до елегантної леді: як змінилась Оля Полякова за 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі