понеділок, 21 червня 2010 16:53

Чоловік застрелив водія своєї колишньої дівчини

Чоловік застрелив водія своєї колишньої дівчини

У неділю по обіді 29-річний житель села Мала Добронь Ужгородського району Закарпаття Барно застрелив 35-річного ужгородця Віктора. Чоловік приревнував його до своєї колишньої дівчини.

Барно сім років зустрічався із 23-річною ужгородкою Аліною. Нещодавно пара розійшлася. В суботу Аліна, власниця одного із підприємств, поїхала у справах до Малої Доброні. Там її в супроводі водія Віктора помітив колишній хлопець Барно.

"Того ж дня Барно назначив Віктору зустріч, - розповіла Gazeta.ua начальник міськвідділу Ужгородського ГУ МВСУ в Закарпатській області Катерина Кийович. – Домовилися зустрітися в неділю на території фірми, що належала колишній дівчині Барно".

У неділю Віктор зателефонував своєму товаришу. Попросив його приїхати на вулицю Лаврищева. Пояснював, що має погані передчуття. Коли товариш прибув на місце, Віктор вже лежав у калюжі крові. Поруч стояв його вбивця – Барно. Хлопці поклали Віктора у мікроавтобус, на якому приїхав друг, і відвезли до лікарні. У приймальному відділенні Віктор помер. Медики зателефонували до міського управління міліції. До лікарні виїхала слідчо-оперативна група. Сп"янілого Барно затримали на виході, коли той намагався втекти. Хлопець у всьому зізнався. Пояснив, що приревнував Аліну до її водія. Проти нього порушили кримінальну справу за навмисне вбивство.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелив водія своєї колишньої дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі