субота, 01 червня 2024 20:08

На Буковині вдруге за два дні напали на представника ТЦК - подробиці

На Буковині вдруге за два дні напали на представника ТЦК - подробиці
У Чернівецькій області напали на працівника ТЦК. Фото: t.me/FastFocus

У Чернівецькій області вдруге за кілька днів напали на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У суботу в Чернівцях військовозобов'язаний здійснив напад і вдарив представника ТЦК, чим спровокував удар у відповідь. Про це йдеться в офіційній заяві Чернівецького обласного ТЦК та СП.

"Черговий конфлікт виник в Чернівцях 1 червня, під час якого військовозобов'язаний здійснив напад і вдарив представника ТЦК та СП, чим спровокував удар у відповідь. Крім того, нападник ображав честь та гідність військовослужбовця, висловлюючи на його бік погрози", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Enleo розказав, як ТЦК затримали його звукорежисера в Чернівецькій області

На місце події прибули правоохоронці, триває перевірка для з'ясування всіх обставин.

У Чернівецькому ТЦК також нагадують, що в п'ятницю ввечері у селі Черепківці під час проведення заходів із оповіщення військовозобов'язаний цивільний громадянин напав із застосуванням газового балончика на представників ТЦК. Нападник чинив опір та був затриманий до приїзду представників поліції.

У результаті військовослужбовець ТЦК та СП отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів. Йому надано необхідну медичну допомогу та госпіталізовано. Зазначають, що постраждалий військовослужбовець був переведений до ТЦК та СП після важкого поранення з бойової бригади.

На Черкащині на подвір'я працівника територіального центру комплектування невідомі кинули вибухівку. Від вибуху ніхто не постраждав. Про це повідомили в офіційній заяві Черкаського обласного ТЦК та СП.

Зазначається, що інцидент трапився 30 травня в селищі Катеринопіль. Невідомі кинули вибухівку на подвір'я будинку сержанта Збройних сил України, який служить у 4 відділі одного з районних ТЦК.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині вдруге за два дні напали на представника ТЦК - подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі