понеділок, 27 травня 2024 11:33

Співак Enleo розказав, як ТЦК затримали його звукорежисера в Чернівецькій області
3

Enleo
Фото: instagram.com/enleomusic
Enleo
Enleo

Український співак Нікіта Леонтьєв, він же Enleo, повідомив, що його звукорежисера затримали представники ТЦК.

У коментарі "Так ТВ" артист зазначив, що це сталося в Чернівецькій області, коли команда їхала в тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що я можу зробити" - ведучий Суханов відповів, чому не зміг дійти до ТЦК

"Ми заїжджаємо в Чернівецьку область і зупиняють машину, кажуть виходити. Ми виходимо, перевіряють наші документи й ми думаємо, що зараз поїдемо далі, бо це просто блокпост. А тут забирають нашого звукорежисера, ведуть в машину, саджають і кудись відвозять. А ми кажемо: "Стоп, це викрадення людини. Куди вони поїхали?". Нам поліцейський пояснив, що їдемо 60 км звідси біля кордону з Молдовою. Ми поїхали за ним. І була дуже страшна ситуація. Ми забрали нашого звукорежисера", - поділився виконавець.

Український співак Дмитро Монатік прокоментував перевірку ТЦК у центрі Києва. Артист опублікував відео й зазначив, що військові перевіряли його документи.

"На військовому обліку стою. Дані поновив. Це вже не перша перевірка, адже я багато їжджу між українськими містами і такі перевірки проходять постійно, як і для всіх громадян України. Після того, як перевірили дані та облік - відпустили", - написав виконавець.

Зараз ви читаєте новину «Співак Enleo розказав, як ТЦК затримали його звукорежисера в Чернівецькій області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі