четвер, 09 березня 2006 17:35

Вони про нас

"Воробей став Горобцем, Зонтикова — Парасолькіною"


Парламентські вибори в Україні можуть перетворитися на фарс. Перші сюрпризи вже отримали російськомовні виборці. У Криму, у східних та центральних областях України, списки виборців були перекладені українською мовою з допомогою звичайної комп"ютерної програми. У результаті громадянка Зонтікова стала Парасолькіною, Воробей — Горобцем, Кузнєцов — Ковалем, Пуговкін — Ґудзиковим. Вулиця Воровського перейменована в Крадіжну, Бархатна в Оксамитову, селище Земляничне стало Полуничним.


"Газета СНГ.ru", Росія






"Рекомендують читати Камасутру"

Аби розібратися в політиці, українські політологи все більше рекомендують читати Камасутру. Політики одні й ті самі, змінюються лише позиції. Спочатку президент Віктор Ющенко призначає Юлію Тимошенко прем"єром. Тепер колишня прем"єр позиціонує себе єдиним представником табору революціонерів.

Політики одні й ті самі, змінюються лише позиції

Її плакати прикрашає червоне серце, що відповідає приємній манері тримати себе. Своїм успіхом у революції Віктор Ющенко зобов"язаний харизмі свого колишнього керівника уряду. Сьогодні ж президент не зупиняється перед жорсткими словами на її адресу.


"Ді Вельт", Німеччина




"Буковель опинився в центрі стрімкого зростання"


Буковель розташований за сотні кілометрів від великих європейських міст. Однак він опинився в центрі стрімкого економічного зростання та дедалі численнішого середнього класу, який прагне зручностей. Якщо інвестиційний план на наступні кілька років буде виконано, Буковель стане одним із найбільших лижних курортів у світі.


"Нью-Йорк Таймс", США

Зараз ви читаєте новину «Вони про нас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі