вівторок, 18 жовтня 2011 05:15

Тимошенко уражена Сонцем

Столичний астропсихолог Людмила складала гороскоп Юлії Тимошенко ще під час її першої відсидки в СІЗО.

— У неї уражене Сонце, — сказала тоді. — Це передбачає жорстку кармічну програму. У її житті часто траплятимуться драматичні ситуації, з яких можна вийти лише за повної мобілізації всіх духовних, інтелектуальних і психічних ресурсів.

Астропсихолог пояснила, що в таких людей геніальні здібності з мінусів робити плюси, а поразку перетворювати на перемогу. Вони найсильніші тоді, коли їх ув'язнюють, переслідують, топчуть. Боротьба — їхня стихія.

Отож, коли мене колеги і знайомі питали, чи посадять Юльку, я впевнено говорив, що для неї найкраще — отримати максимальний термін. А коли це сталося, полегшено зітхнув: усе-таки українцям щастить, що в них така тупувата влада. Створює собі проблеми на голому місці.

Для американців шоком стало 11 вересня 2001 року, нас струсонуло 11 жовтня 2011-го. Цього дня Україна стала лідером світових новин. Служба Бі-Бі-Сі присвятила сюжету про вирок Тимошенко 4 хвилини 44 секунди. Хоча зазвичай найважливіші повідомлення тривають не більш як 2 хвилини. Це саме те, що й потрібно було Юлії Володимирівні: отримати безплатну політичну рекламу на весь світ. І тоді — Свобода на барикадах, наша Жанна д'Арк, незламна Леді Ю. Моря співчуття й океани любові.

2001 року вона провела в Лук'янівському СІЗО 43 дні, ставши іконою акції "Україна без Кучми". Набула статусу мучениці й тріумфально ввійшла у велику політику. Історія повторюється. Але без фарсу, вочевидь, тут не обійдеться. Питання лише — для кого: двічі судимого президента чи ураженої Сонцем опозиціонерки?

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко уражена Сонцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі