вівторок, 19 лютого 2013 06:00

Круїзний лайнер залило нечистотами

П'ять днів дрейфував у відкритому морі круїзний лайнер "Карнівал Тріумф", на борту якого перебували понад 4 тис. людей. Cудно потрапило в аварію біля півострова Юкатан на південному сході Мексики. На кораблі зникла електрика та вийшла з ладу каналізація. Каюти залило фекаліями. Щоб не дихати смородом, люди спали на палубах просто неба. Минулої п'ятниці буксирні катери нарешті доправили лайнер в американський порт Мобіл, штат Алабама.

Серед пасажирів — техаське подружжя, яке святкувало на "Карнівалі"свій медовий місяць. Роб Молем, 37 років, одружився з на 10 років молодшою Стефані Стівенсон на борту лайнера 9 лютого. І вже наступного дня сталася аварія.

— Вони довго зустрічалися. Побратися вирішили в круїзі. Казали, так романтичніше. Думаю, медовий місяць запам'ятають на все життя, — каже брат нареченого Джеймс.

Роб час від часу телефонував йому й батькам. Розмови були короткі, через надто високі тарифи. Розповідав, що як компенсацію екіпаж роздавав пасажирам алкогольні напої. Харчів щоразу меншало, тож їли переважно холодні бутерброди з цибулею. Через те, що в бачках не було води, люди часто ходили в туалет у маленькі поліетиленові пакети, що потім залишали у коридорах. Зневірені пасажири навіть почали писати сигнали лиха на простирадлах.

"Карнівал Тріумф" вийшов у рейс 7 лютого. За три дні у відкритому морі в моторному відсіку спалахнула пожежа. Від неї ніхто не постраждав. Компанія-оператор обіцяє кожному з пасажирів по 500 доларів знижки на наступні круїзи.

Зараз ви читаєте новину «Круїзний лайнер залило нечистотами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі