вівторок, 16 травня 2017 06:30

Ув'язнений перевдягнувся жінкою для втечі з тюрми
2

Для втечі ув’язнений Еррера Аргета купив перуку, жіночий одяг, фальшиві груди й косметику через одного з наглядачів. Зміг дійти до воріт тюрми
Фото: ФОТО З САЙТА www.dailymail.co.uk

Ув'язнений 55-річний Франсиско Еррера Аргета на прізвисько Дон Чіко спробував втекти у жіночому костюмі з в'язниці суворого режиму в Гондурасі.

Він потрапив за ґрати у вересні 2015-го. Очолював банду. Франсиско звинуватили у вбивствах і нелегальному володінні зброєю. Конкурентів спалювали заживо, розправлялися з їхніми родинами.

Минулого тижня Аргета найшов загублене посвідчення відвідувачки Хасінти Араужо. Вирішив видати себе за цю жінку. Хотів утікти, коли з будівлі виводять відвідувачів.

Одягнув довгу спідницю, світлу перуку, черевики на підборах і темні окуляри. Зробив фальшиві груди та яскравий макіяж. Усе купив через одного з наглядачів. Йому ж заплатив, щоб випустив із блоку.

Злочинцеві вдалося пройти повз кількох охоронців. Проте він забув змінити голос. Коли охоронець біля воріт в'язниці запитав номер посвідчення, відповів хрипким басом. Його попросили зняти темні окуляри. Тоді й виявили, що це замаскований Аргета.

Тепер чоловіка покарають за спробу втечі. Планують перевести до найсуворішої в'язниці країни, що розташована в Санта-Барбарі. Там заборонені відвідування, усюди стоять камери спостереження. За спробу втекти дозволяють стріляти на ураження.

Зараз ви читаєте новину «Ув'язнений перевдягнувся жінкою для втечі з тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі