пʼятниця, 10 березня 2017 06:40

Король привіз 459 тонн багажу

Король Саудівської Аравії 81-річний Салман ібн Абдул-Азіз Аль Сауд привіз до Індонезії 459 т багажу. Зокрема, два автомобілі "Мерседес" і два електричні ліфти. Зійшов із літака золотим трапом. Делегати тримали над його головою сім парасольок, щоб захистити від дощу.

Це перший візит монарха Саудівської Аравії в Індонезію за 48 років. Із ним приїхали 1,5 тис. людей. Серед них — 10 міністрів і 25 принців. Їх везли до Джакарти 36 літаками.

Серед його вимог для 9-денної поїздки були VIP туалет, побудований у мечеті, три окремі п'ятизіркові готелі на острові Балі. У президентському палаці в місті Богор завісили всі картини й скульптури. 570 людей найняли спеціально для короля. 10 тис. поліцейських охоронятимуть його цілодобово. Вздовж маршруту Салмана вишикували школярів.

Індонезійський президент Джоко Відодо позаторік відвідав Саудівську Аравію. Пропонував королю вкладати гроші в індонезійську економіку. Зараз сподіваються підписати угоди на $25 млрд інвестицій. Більшість — у розвиток курорту Балі.

Зараз ви читаєте новину «Король привіз 459 тонн багажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі