четвер, 30 травня 2024 22:38

Заґратована кватирка замість вікна та кухня-комірка. Показали найдешевшу квартиру в столиці
8

Платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць
Фото: olx.ua
Платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць
Платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць
Платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць
Платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць

У Києві непросто знайти квартиру в оренду не за всі гроші світу, а запропоновані варіанти часом абсолютно не збігаються із заявленими обіцянками.

Одна з таких квартир-обманок находиться неподалік Дарницької площі - у Гродненському провулку, пише РБК-Україна з посиланням на оголошення OLX.

Це - так звана квартира-студія. Автор публікації повідомляє потенційних орендарів про те, що: загальна площа квартири - 22 метри квадратні, площа кухні - 4 метри квадратні, санвузол - суміжний, опалення - індивідуальне (електро). Квартира розташована в сучасному котеджі, поверх - цокольний (хоча в цілому будинок має два поверхи), у квартирі був зроблений свіжий євроремонт, є нові сучасні меблі. У помешканні встановлена автоматична пральна машина, бойлер, електроплита, вхідні двері - броньовані. Поблизу житла є двір і місце для паркування машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві дорожчає житло: експертка назвала причину

Водночас опубліковані в оголошенні фотографії відображають зовсім іншу картину. На них можна побачити, що від свіжого євроремонту в цій квартирі - одна назва.

На стінах - плями, кабелі та труби, а нові сучасні меблі, м'яко кажучи, залишають бажати кращого.

Замість вікна у кімнаті - заґратована кватирка, а замість кухні - комірка з невеликою електроплитою, пралкою та мікрохвильовкою.

В цілому складається враження, що підвальне приміщення "котеджу" просто переобладнали у "квартиру", щоб заробити грошей.

Попри всі вищезазначені нюанси та вказану на платформі вартість оренди у розмірі 4 000 грн, насправді платити за таку "красу" доведеться 4 500 грн на місяць (про це йдеться нижче, у тексті оголошення).

При цьому у квартирі навіть не можна жити з домашнім улюбленцем.

Крім того, на орендаря традиційно "лягає" оплата рахунків: за електроенергію (за лічильником), за воду (за лічильником).

Також доведеться сплатити комісію агентству - у розмірі 50% за фактом заселення.

В Києві значно зросли ціни на житло як на продаж, так і під оренду. Якщо масштабних обстрілів інфраструктури цього сезону не буде, ціни не знизяться.

Минулого сезону під час блекаутів багато власників дуже часто йшли на зустріч орендарям. Деякі суттєво знижували оплату.

Зараз ви читаєте новину «Заґратована кватирка замість вікна та кухня-комірка. Показали найдешевшу квартиру в столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі