вівторок, 19 травня 2009 17:23

Бойд воював із талібами в рожевих трусах

Автор: фото з сайту www.telegraph.co.uk
  Захарі Бойд (зліва) не встиг одягнути штани, коли йому по тривозі довелося відстрілюватися від нападників
Захарі Бойд (зліва) не встиг одягнути штани, коли йому по тривозі довелося відстрілюватися від нападників

Американський солдат 19-річний Захарі Бойд спав, коли на його казарму в афганській Коренгальській долині напали таліби. Бойд вибіг на вулицю по тривозі. Натягнув шолом і бронежилет. Решту форми одягнути не встиг. Заскочив в окоп до товаришів у рожевих трусах із написом "Я люблю Нью-Йорк" та яскраво-червоній футболці.

Бойда та його товаришів зі спини сфотографував польовий фотограф. Кадр з одягненим не по формі солдатом потрапив на перші сторінки багатьох американських газет, у тому числі "Нью-Йорк Таймс", яку кладуть щодня на стіл президенту США Бараку Обамі.

— Так, мої труси побачив сам президент. Це весело. Але тепер я залишуся без роботи. Це сумно, — каже Бойд. Йому вже оголосили догану за недотримання форми одягу. Обговорюють можливість його звільнення.

В Афганістані служать 60 тис. американських солдатів. Барак Обама планує надіслати туди ще більше загонів, аби армія швидше здолала опір талібів. Американське командування не дає жодних обіцянок, коли військові зможуть залишити країну.

Зараз ви читаєте новину «Бойд воював із талібами в рожевих трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі