четвер, 01 лютого 2007 18:13

Берлусконі вибачився перед дружиною на всю Італію

Автор: фото: reuters
  Колишній прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі разом з дружиною Веронікою Ларіо у Римі в липні цього року. Пара познайомилася 1990 року в театрі, де жінка виступала оголеною
Колишній прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі разом з дружиною Веронікою Ларіо у Римі в липні цього року. Пара познайомилася 1990 року в театрі, де жінка виступала оголеною

— Якби я не був одружений, то побрався б з вами прямо зараз, — сказав колишній прем"єр-міністр Італії 70-річний Сильвіо Берлусконі молодій симпатичній гості на одній з приватних вечірок.

Іншу запевнив, що готовий їхати з нею хоч на край світу.

Через кілька днів на першій сторінці національної газети колишній глава уряду, а також усі італійці, могли прочитати гнівний лист його дружини. 50-річна Вероніка Ларіо cказала, що він образив її жіночу гідність. Тепер вона мусить її відстояти, щоб бути прикладом для своїх дітей.

— Я вимагаю публічних вибачень, — писала жінка. — Приватні я вже отримала.

Берлусконі відповів листом, який також з"явився в газеті. Найбагатший чоловік Італії пояснював, що його життя — це пекельна суміш ділових зустрічей, поїздок, політики та інших проблем. А в нього, мовляв, такий грайливий характер, що не зміг побороти тимчасову спокусу.

— Тому благаю: пробач мене і прийми це публічне вибачення, — закінчував своє послання колишній прем"єр. — Цілую тебе. Сильвіо.

Про невірність Берлусконі по всій Італії ходять легенди. Сам він каже, що "часто буває вірним". Виглядає значно молодшим як на свій вік. Сильвіо зробив операцію з підтяжки шкіри на обличчі та пересадку волосся. Завжди має засмагу та постійно широко усміхається. Щоб бути вищим, носить туфлі на підборах.

Із Веронікою Ларіо одружився 1990 року. Познайомилися в театрі. Жінка виступала на сцені оголеною. Зараз мають трьох спільних дітей. Коли Берлусконі був прем"єром, вони жили окремо. Дружина не захотіла міняти яскраве життя в Мілані на роль дружини політика в Римі.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі вибачився перед дружиною на всю Італію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі