четвер, 24 грудня 2009 22:41

75-річна британка сідає на шпагат

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  75-річна Педді Джонс із партнером по сальсі Ніколасом Есплуозою, 35 років. За перемогу на шоу ”Іспанія має талант” отримали 10 тисяч євро — 114 тисяч гривень
75-річна Педді Джонс із партнером по сальсі Ніколасом Есплуозою, 35 років. За перемогу на шоу ”Іспанія має талант” отримали 10 тисяч євро — 114 тисяч гривень

У шоу "Іспанія має талант" перемогла британка 75-річна Педді Джонс. Затанцювала сальсу з акробатичними елементами в парі з молодшим за неї на 40 років іспанцем. Змогла виконали сальто і сісти на шпагат.

Педді почала займатися танцями у 2,5 року. Захоплювалася класичним балетом і степом, професійно виступала у театрі. У 22 роки вийшла заміж і покинула роботу.

— Важко працювати у театрі, коли твій чоловік має іншу роботу — через це ми дуже рідко бачилися, — згадує Педді.

Британка народила чотирьох дітей. Згодом влаштувалася медсестрою в кабінет стоматолога. Коли вийшли на пенсію, вирішили з чоловіком перебратися в Іспанію. Придбали там віллу. Шість років тому чоловік помер від лейкемії.

— Я просто не могла сидіти вдома перед телевізором, — каже. — Записалася на сальсу, хоч там усі були на 40–50 років молодші від мене.

Заповзятість Педді сподобалася інструкторові танців 35-річному Ніколасу Есплуозі — вона тренувалася щодня. Згодом вирішили виступати разом. Побували з концертами у Берліні, Парижі, Лос-Анджелесі, Єрусалимі.

За перемогу в шоу "Іспанія має талант" отримали 10 тис. євро (114 тис. грн. — "ГПУ").

— У мене високий рівень холестерину, але почуваюся добре — принаймні не маю проблем із тиском, — пояснює Педді Джонс. — Танцями займатимуся й у 80, аби сили були.

Зараз ви читаєте новину «75-річна британка сідає на шпагат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі