четвер, 01 червня 2023 09:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Bloomberg назвав найбагатшу людину світу

Bloomberg назвав найбагатшу людину світу
Ілон Маск знову обійшов у рейтингу магната предметів розкоші Бернара Арно. Фото: eastnews.ua

Американський мільярдер 51-річний Ілон Маск знову став найбагатшою людиною у світі.

Гендиректор Tesla обійшов у рейтингу магната предметів розкоші 74-річного Бернара Арно після того, як акції LVMH, що належить бренду Louis Vuitton, впали на 2,6% на торгах у Парижі, повідомляє Bloomberg.

"Арно вперше обійшов Маска у грудні, коли технологічна індустрія зіткнулася з труднощами, а предмети розкоші продемонстрували стійкість перед інфляцією. Компаня LVMH, яку він заснував володіє брендами Louis Vuitton, Fendi та Hennessy. Акції LVMH впали приблизно на 10% із квітня", – ідеться у повідомленні.

Згідно з індексом Bloomberg, статки Маска зараз оцінюються приблизно в $192,3 млрд. Водночас статки Арно становлять $186,6 млрд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter зараз коштує лише третину того, що заплатив Маск

Маск завдяки Tesla заробив цьогоріч понад $55,3 млрд. Автовиробник з початку року виріс на 66%.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск втратив понад $200 млрд через падіння акцій компанії-виробника електромобілів. Маск став першою людиною в історії, яка втратила стільки грошей.

Маск втратив статус найбагатшої людини у світі після придбання соціальної мережі Twitter і продажу акцій компанії з виробництва електромобілів. Статус найбагатшої людини тоді отримав виконавчий директор компанії LVMH Бернар Арно.

Наприкінці травня Арно за добу втратив $11,2 млрд. Це сталося через побоювання, що послаблення економіки Сполучених Штатів Америки призведе до зниження попиту на предмети розкоші.

Зараз ви читаєте новину «Bloomberg назвав найбагатшу людину світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі