середа, 31 травня 2023 10:11

Twitter зараз коштує лише третину того, що заплатив Маск

Twitter зараз коштує лише третину того, що заплатив Маск
Американський мільярдер Ілон Маск раніше визнавав, що переплатив за Twitter. Фото: eastnews.ua

Twitter зараз коштує лише третину того, що мільярдер Ілон Маск наприкінці минулого року заплатив за цю соціальну платформу.

Соціальна мережа Twitter втратила дві третини своєї вартості з моменту перепродажу, пише Bloomberg із посиланням на дані інвестиційної компанії Fidelity.

"Методика підрахунку актуальної вартості Twitter компанією Fidelity не була оприлюднена. Компанія знизила вартість своєї частки до 44% від ціни купівлі вперше у листопаді. Подальші зниження оцінки відбулися у грудні та лютому", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбагатша у світі людина за день втратила понад $11 млрд

Маск і сам раніше визнавав, що переплатив за Twitter.

За підрахунками Bloomberg, вартість частки мільярдера у Twitter тепер оцінюється у $8,8 млрд. Тоді як придбав її він за понад $25 млрд.

"Такий перегляд вартості знизив загальні статки Маска на $850 млн з його $187 млрд. Незважаючи на проблеми із Twitter, цьогоріч Маск став приблизно на $48 млрд багатшим. Це сталося переважно через здорожчання акцій Tesla на 63%", – зазначає агентство.

Маск втратив понад $200 млрд через падіння акцій компанії-виробника електромобілів Tesla. Маск став першою людиною в історії, яка втратила стільки грошей.

Американський мільярдер Ілон Маск втратив статус найбагатшої людини у світі. Це сталося після придбання соціальної мережі Twitter і продажу акцій компанії з виробництва електромобілів. Статус найбагатшої людини у світі отримав виконавчий директор компанії LVMH, що належить бренду Louis Vuitton, Бернар Арно.

Зараз ви читаєте новину «Twitter зараз коштує лише третину того, що заплатив Маск». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі