четвер, 16 квітня 2009 19:12

Платіні визначить міста для Євро-2012 13 травня

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Мішель Платіні: ”Ніхто не відбере в України та Польщі Євро-2012”
Мішель Платіні: ”Ніхто не відбере в України та Польщі Євро-2012”

Україну з робочим дводенним візитом відвідав президент УЄФА Мішель Платіні, 54 роки. Він прилетів у вівторок, 14 квітня. В Борисполі Платіні зустрічав президент Федерації футболу Григорій Суркіс, 60 років. Григорій Михайлович став водієм для свого шефа і сам керував автомобілем. Наступного дня француз із президентом України Віктором Ющенком відвідав Національний спорткомплекс "Олімпійський". Після цього відбулося закрите двогодинне засідання.

На брифінг із пресою в Будинку футболу Платіні запізнився на півгодини. Був у піднесеному настрої, усміхався і жартував із журналістами.

Керманич європейського футболу дипломатично відмовився перелічити міста, які прийматимуть у себе матчі Євро-2012:

— Виконком УЄФА на своєму засіданні в Бухаресті 12–13 травня назве міста, що стануть господарями єврофіналу. Обиратимуть їх не тільки за наявністю стадіонів, а й інфраструктури. Все робиться на користь футболу та вболівальників.

Також Платіні запевнив, що ніхто в України Євро-2012 не відбиратиме:

— Рішення віддати Євро-2012 Україні й Польщі — це справжній виклик. Процес підготовки триває не без труднощів. Багато зроблено, але ще більше треба зробити.

Зараз ви читаєте новину «Платіні визначить міста для Євро-2012 13 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі