понеділок, 23 листопада 2009 18:13

"Добре, що Україна програла Греції"

Автор: фото з сайту www.szf.megafon.ru
  Алехандро Домінгес взимку повернувся до ”Рубіна”
Алехандро Домінгес взимку повернувся до ”Рубіна”

Алехандро Домінгес, 28 років, аргентинський форвард російського "Рубіна". Він забив єдиний гол у ворота "Динамо" в Києві. Взимку в південноамериканця закінчується контракт із російським чемпіоном. Домінгес не приховує бажання залишити "Рубін" і перебратися до Іспанії, чи Італії. Але поки що наміри взяти його  озвучили італійські клуби — "Ювентус" та "Мілан".

Напередодні матчу "Рубін"–"Динамо" ми поспілкувалися іспанською з Чорі — прізвисько Домінгеса.

— Так, я хочу перемогти "Динамо", — Домінгес емоційний. — Постійно згадую гру в Києві. Відсутність досвіду в нас виявилася у багатьох моментах. Ми нічого не змогли вдіяти, коли господарі додали у швидкості.

Збірна України, основу якої становлять київські динамівці, не змогла пробитися на Кубок світу. Це допоможе "Рубіну"?

— Думаю, так. Невдача у такому — більше, ніж поразка. За шість днів відійти важко (розмова відбувалася до поєдинку "Динамо"–"Шахтар". — "ГПУ").

Ви бачили останні матчі "Динамо"?

— Ні. Я взагалі небагато дивлюся футбол. Намагаюся побільше відпочивати. Та що мені забивати голову розбором гри суперника, якщо у нас є Курбан Бердиєв, головний тренер. От хто до дрібниць розшифровує усі тактичні нюанси. "Барселону" ми до кісточок вивчили. І здобули чотири очки у двох матчах.

У Аргентині щось знають про київське "Динамо"?

— Андрій Шевченко. Його біографія говорить сама за себе. Форвард досяг величезних успіхів, але в "Динамо" працює нарівні з усіма. Це не може не викликати повагу.

Після поєдинку в Казані не хочете помінятися з Шевою футболками?

— Якщо буде можливість, неодмінно це зроблю. Після матчу з "Барсою", до речі, махнувся формою з Хаві. Він найближче до мене стояв.

Ви знаєте про принциповість російсько-українських стосунків?

— У курсі — вони непрості. Подробиці не для мене, але між географічними сусідами завжди ведеться суперечка — хто кращий на футбольному полі. Візьміть Бразилію та Аргентину. Але я такими думками намагаюся собі голову не забивати.

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що Україна програла Греції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі