неділя, 02 червня 2024 08:10

На які три знаки влітку чекає багатство та успіх - гороскоп на 1-2 червня

На які три знаки влітку чекає багатство та успіх - гороскоп на 1-2 червня
Подорожуйте, займайтеся спортом, ходіть у походи. Влаштовуйте пікніки, зустрічайтеся з друзями. Фото: pixabay.com

1-2 червня більшість людей зануриться у роздуми. Ми порівнюватимемо себе з іншими людьми, міркуватимемо, що встигли, а чого не змогли. Через це у більшості буде поганий настрій.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Потерпіть, скоро свято буде на вашій вулиці, - говорить астрологиня. - Надійде солідна сума грошей. Контролюйте вагу, не допускайте переїдання. Перші дні літа слід провести активно. Не сидіть вдома. Подорожуйте, займайтеся спортом, ходіть у походи. Влаштовуйте пікніки, зустрічайтеся з друзями. Творчі особистості переживатимуть кризовий період. Не сидіть в очікуванні натхнення. Облиште свої справи й розслабтеся в приємній компанії. Може непокоїти головний біль. Не ходіть з непокритою головою під сонцем. Приділіть увагу догляду за шкірою. Багатство та успіх влітку чекає на Тельців, Скорпіонів та Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Очікувані кошти надходитимуть вчасно. Коливання ринкових цін помітно не впливатиме на ваш бюджет. Кохані охоче допомагатимуть вам у справах. Не забувайте дякувати їм за це.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Справи просуватимуться повільно. Їх краще відкласти до середи. Задовольняйте свої естетичні потреби. Слухайте музику, ходіть у театр. Споглядайте шедеври мистецтва. Зранку у суботу не сваріться з батьками. Змовчіть на їхні зауваження. Довіряйте своїй інтуїції.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто розголошувати чужі таємниці, позичати гроші та купувати товари у кредит. Настав час покращити свої житлові умови. Розпочатий на початку літа ремонт вдасться швидко завершити.

Рак (22 червня - 22 липня)

Кохані бажатимуть проводити з вами увесь вільний час. Не дорікайте їм за нав'язливість. Страх перед майбутніми змінами примусить вас відмовитися від пропозиції руки й серця. Про це ви з часом пошкодуєте. Бо нові кандидати довго не з'являтимуться.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Хотітимете більшого і кращого. Відчуєте відразу до людей, яких любили багато років. Схаменіться і обійміть коханих. Якщо розіб'єте їм серце, вибачення не допроситеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не призначайте зустріч одразу двом партнерам. Станеться неприємна накладка. Зберігайте вірність, якщо не хочете до кінця року бути самотніми. У вашому особистому житті незабаром очікуються важливі зміни. Робіть зі свого боку кроки назустріч милим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний гороскоп на червень: яким знакам зірки віщують вогняні стосунки

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це повчальний період, який допоможе краще розібратися у собі та багато чого переосмислити. Подякуйте долі, що ненадійні і підлі люди зникають із вашого життя. Поїхати на відпочинок за кордон не вдасться, а от мандрівки Україною приємно вразять.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Щодня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір суботи ви почуватиметеся виснаженими. У неділю побудьте наодинці. Почитайте улюблену книгу, перегляньте новий серіал.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Потурбуйтеся про друзів. Вони будуть у поганому настрої. Потребуватимуть психологічної підтримки. Стережіться ревнощів своїх коханих. Не жартуйте з вогнем. Із нічого може розгорітися великий скандал.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відчуєте, що закохалися. Не варто сліпо йти за своїми почуттями. Дізнайтеся побільше про свого обранця, перш ніж погодитеся на цивільний шлюб.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це період відпочинку, самозаглиблення та пізнання. Більше читайте, слухайте аудіокниги. Зараз важко буде когось вразити. Не шукайте пару в інтернеті. Доки усі розважатимуться на пікніках та жуватимуть шашлики, ви обкладетеся книгами та складатимете плани на майбутнє.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Субота надихатиме вас на одкровення. Познайомте милих зі своїм хобі. Поділіться відкриттями та досвідом. Так ви зможете знайти несподіваного однодумця. Неділю проведіть серед друзів. Пограйте у футбол.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «На які три знаки влітку чекає багатство та успіх - гороскоп на 1-2 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі