неділя, 02 червня 2024 15:25

Любовний гороскоп на червень: яким знакам зірки віщують вогняні стосунки

Любовний гороскоп на червень: яким знакам зірки віщують вогняні стосунки
Люди цікавитимуться особистим життям зірок і всіляко наслідуватимуть їх. Фото: pixabay.com

У червні тягнутиме у місця, де народилися та виросли.

Вдалий період, аби відвідати батьків, зустрітися із колишніми однокласниками та коханими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не намагайтеся повернути стосунки, які давно віджили себе, - говорить астрологиня. - Не розповсюджуйте пліток та сенсаційних новин. Виникатимуть одне за одним непорозуміння з молодшими родичами. Не ставайте в опозицію до малечі. Шукайте спільні теми для розмови. Це допоможе вам зблизитися. Діти та онуки довірятимуть вам свої секрети та шукатимуть розради у ваших обіймах. Червень - місяць побачень. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Вдалий день для журналістів і блогерів. Гарячих сенсаційних новин не бракуватиме. Люди цікавитимуться особистим життям зірок і всіляко наслідуватимуть їх. Діви, Стрільці та Овни здатні будуть завоювати будь-чиє серце. Ці три знаки - справжні ловеласи".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Любитимете весь світ і він відповідатиме взаємністю. Почуватиметеся бажаними і коханими. Багато чого змінюватиметься навколо. Святкуйте дні народження, насолоджуйтеся подарунками. Нехай вік не засмучує вас.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прислухайтеся до своїх бажань. Прийміть запрошення на побачення. Не бійтеся змін. Відганяйте від себе погані думки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Саме час позбавитися обтяжливих стосунків. Не вагайтеся. Звільніть у серці місце для справжнього почуття. Знайомство через шлюбне агентство розчарує. Не шукайте кохання закордоном.

Рак (22 червня - 22 липня)

Уникайте зустрічей зі сварливими родичами та знайомими. Їм кортитиме спровокувати вас на конфлікт. Поверніться до ранкових пробіжок. Це допоможе підняти настрій та розвантажити голову.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Спроба знайти свого партнера через службу знайомств буде вдалою. Дійте сміливо. Розради потребуватимуть друзі. Якщо сьогодні відвернетеся від їхніх проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Будуть готові на все заради того, щоб наказувати і керувати, як професійним колективом, так і членами сім'ї. Користуватиметеся успіхом у представників протилежної статі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці два знаки відчують себе улюбленцями долі - астрологиня відкрила усі секрети

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ревнувати партнерів до роботи - не розумно. Дайте їм можливість реалізувати свої професійні здібності. Підіть у відпустку одночасно. Це допоможе вам зблизитися і провести більше часу удвох.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не покладайте надію на нові знайомства. Є висока вірогідність пережити розчарування у коханні. Досить засиджуватися допізна за роботою. Сходіть на побачення з людьми, яким ви не байдужі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вас не покидатиме натхнення. Можете почати писати вірші, грати на гітарі, малювати. Не викликайте ревнощів у коханих та не позбавляйте їх права на особистий простір. Надмірне піклування може їх роздратувати.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не час думати про поповнення в родині. Важко буде завагітніти. Для цього краще підійдуть липень і серпень. Літні люди потребуватимуть більше уваги. Знайдіть час на спілкування з ними.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Менше часу проводьте вдома. Найважливіші події відбуватимуться за межами чотирьох стін. Доведеться виконувати невластиві для вас ролі. Не переймайтеся. Беріться за нове. Зараз усякий експеримент буде для вас корисним.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Кохані спробують знов розпалити у вашому серці пристрасть. Підіть їм назустріч. Забудьте колишні образи. Не намагайтеся допомогти друзям вирішити їхні сімейні проблеми. Набудете неприємностей.

Цього року найспекотнішими будуть липень та перша половина серпня. У червні може бути мало опадів. Науковці здивували прогнозом на літо.

Зараз ви читаєте новину «Любовний гороскоп на червень: яким знакам зірки віщують вогняні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі